Familiebedrijven

Familiebedrijven kopen of verkopen? Marktlink is de specialist u als u uw familiebedrijf te koop wilt zetten of een familiebedrijf wilt overnemen. Een goede voorbereiding is noodzakelijk, ook op fiscaal en financieel gebied.

Veelgestelde vragen over familiebedrijven

  1. Wellicht spelen er op dit moment één van de volgende vragen:
  2. Wilt u uw bedrijf aan de volgende generatie overdragen?
  3. Denkt u, net als bijna driekwart van de Nederlandse MKB’ers, na over de opvolging of de verkoop van uw bedrijf?
  4. Zijn er misschien familieleden die uw bedrijf willen overnemen?
  5. Of is er geen opvolger?
  6. Hoe voorkom ik scheve gezichten in de familie?
  7. Bent u toe aan uw pensioen na het runnen van (meerdere) familiebedrijven?
  8. Wilt u weten wat uw bedrijf waard is?

Marktlink heeft de afgelopen jaren onderzoek laten verrichten over de ontwikkelingen bij het overdragen van familiebedrijven. Benieuwd naar de uitkomsten van onze laatste Marktlink Monitor? Neem contact met ons op.

Opvolging familiebedrijven

Het bedrijf is niet alleen voor u erg belangrijk, maar uw hele familie is vaak ook al generaties betrokken. Toch blijken veel ondernemers hun opvolging in het familiebedrijf niet goed geregeld te hebben. Een minderheid van de familiebedrijven geeft aan te verwachten dat het bedrijf binnen de familie overgedragen gaat worden. Er is heel veel mogelijk om te komen tot voor alle partijen gewenste overname binnen of buiten de familie.

Familiebedrijf kopen of verkopen

Familiebedrijven zijn de ruggengraat van Nederland. Wilt u deze kopen of verkopen? Marktlink is de specialist als uw familiebedrijf te koop wilt zetten of een familiebedrijf wilt overnemen. Een goede voorbereiding is noodzakelijk, zowel op fiscaal als financieel gebied. Onze ervaren specialisten geven advies bij het kopen of overnemen.

Familiebedrijven kopen of verkopen via de specialist

Wij begeleiden u graag van A tot Z bij familiebedrijven. Onze partners en projectleiders hebben gezamenlijk tientallen jaren met het adviseren van ondernemers bij het (ver)kopen van aandelen. We werken landelijk en internationaal vanuit de vestigingen in Amsterdam, Antwerpen, Deventer, Düsseldorf, Drachten, Gouda en ‘s-Hertogenbosch. Maak direct een afspraak met onze specialisten indien u geïnteresseerd bent in onze diensten.

Wilt u meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op.