Marktlink Exit Ready

Bereid uw bedrijf goed voor op verkoop

Na jarenlang hard werken koos u ervoor om uw bedrijf te verkopen. In de aanloop naar een uitmuntende verkoop is een goede voorbereiding veel waard. U wilt namelijk een vlot lopende bedrijfsverkoop met een zo hoog mogelijke bedrijfswaarde. In het Exit Ready-traject doorlopen wij alle aspecten die dat beïnvloeden en helpen wij u als ondernemer om verkoopklaar te worden.

Waarom Exit Ready?

Als ondernemer wil je natuurlijk het maximale uit de verkoop van je bedrijf halen. Uit praktijkervaring weten we dat een goede voorbereiding en het verkrijgen van inzicht in het verkoopproces gemiddeld 10 tot 30% meer verkoopwaarde kan opleveren. Met meer dan 1.000 succesvolle verkopen van mkb-bedrijven weten we bij Exit Ready hoe we dit voor jou kunnen realiseren.

We denken altijd vanuit het perspectief van de potentiële kopers. We begrijpen hoe zij bedrijven evalueren, welke criteria voor hen belangrijk zijn en hoe je deze positief kunt beïnvloeden en optimaliseren in jouw bedrijfsvoering. Echter, wij begrijpen ook dat een bedrijfsverkoop meer omvat dan alleen de financiële aspecten. We streven ernaar jouw behoeften volledig te begrijpen, je ook mentaal op het proces voor te bereiden en je persoonlijk te begeleiden, zodat je met vertrouwen deze belangrijke stap kunt zetten.

Empowering
entrepeneurs

ABC

Creating value
for entrepreneurs

ABC

Inspired by
entrepreneurs

ABC
"We need to find a matching quote here. Something about being an entrepreneur yourself maybe."
- Maarten van Druten

Wat houdt het Exit Ready traject in?

Het Exit Ready traject bereid je van A tot Z voor op de verkoop van je bedrijf. Na een grondige bedrijfsanalyse stellen we een aantal optimalisaties voor op het gebied van je businessmodel, financiën, de commerciële propositie, HR, juridische aspecten, technologie en ESG/duurzaamheid. Daarbij kijken we niet alleen naar kansen, maar ook naar eventuele risico’s. Kortom; we zorgen ervoor dat jouw bedrijf (nog) aantrekkelijker wordt voor potentiële kopers en dat de dealzekerheid aanzienlijk toeneemt.

Wie is Exit Ready?

Het kernteam van Exit Ready bestaat uit ondernemers die hun eigen bedrijf met succes hebben verkocht. Wij begrijpen jou als ondernemer en weten waar je aan moet denken als je je bedrijf verkoopt. We zijn er niet alleen voor de praktische zaken, zoals het vergroten van je bedrijfswaarde, maar ook om je te ondersteunen bij hoe je jouw mindset in beweging krijgt en hoe je communiceert richting je personeel. Tijdens het gehele verkoopklaar proces zijn wij je rechterhand, jouw persoonlijke trusted advisor.

Onze fysieke masterclasses bieden je de mogelijkheid om eerst wat meer kennis te maken met het verkoopklaar maken van je bedrijf. Gedurende deze sessies delen experts hun verkoopervaringen, bespreken specialisten actuele markttrends en verkoopscenario’s en bieden praktische inzichten over het verkoopklaar maken van je bedrijf. Uiteraard is er ook de gelegenheid om achteraf mede-ondernemers te ontmoeten die ook met de gedachten rondlopen om hun bedrijf te verkopen.

Masterclass “Bedrijf succesvol verkopen in 10 stappen” Bekijk de data
Meet the team
Erik Bretveld Associate Partner
Dennis Werkman Manager
Dennis Boom Associate Partner
Jouw bedrijf verkoopklaar maken met de experts