Uitvaart Rijkeboer B.V. overgenomen door Winter de Uitvaart

Company Name Uitvaart Rijkeboer
Transaction Sell-side
Website Open
Sector Pharma, health & life sciences +1
Tags Bedrijfswaardering Strategisch

Klant

De onderneming Rijkeboer is in 1989 overgenomen door mevrouw Jolanda Rijkeboer. In de loop der jaren heeft mevrouw Rijkeboer het bedrijf uitgebouwd. Zo is eind jaren ’90 de huidige vestiging in Maassluis betrokken aanpalend aan de begraafplaats welke speciaal voor Rijkeboer is gebouwd en is er in dezelfde periode eveneens een vestiging opgezet in Rotterdam-Overschie.

De organisatie stuurt beide locaties aan vanuit de hoofdvestiging in Maassluis met het personeelsbestand van in totaal 8 medewerkers waarvan een groot deel flexibel wordt ingezet. Daarnaast heeft het bedrijf een dragersteam van 18 mannen die regelmatig worden ingehuurd.

Wens

Na een periode van bijna 30 jaar in de uitvaartbranche, is mevrouw Rijkeboer toe aan een nieuwe uitdaging. Zij heeft ervoor gekozen om een passende koper te zoeken voor het 100% aandelenbelang.

Rol van Marktlink

Marktlink heeft het gehele traject begeleid. Het opstellen van een informatiememorandum en een waardebepaling, het zoeken van geschikte kopers, het voeren van de onderhandelingen, het opstellen van de contracten en het begeleiden van de juridische afronding.

Wilt u meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op.