Marktlink Multiple

Snel een betrouwbare berekening van uw bedrijfswaarde ontvangen? Dat kan met de Marktlink Multiple. Deze rekentool geeft u binnen een minuut vrijblijvend inzicht in hoe uw bedrijf ervoor staat.
Gebaseerd op trends en historische data
40.000 calculaties per jaar
Berekend binnen 1 minuut


Wat is de Marktlink Multiple?

Als ondernemer bent u voortdurend bezig met de groei van uw bedrijf en wellicht komt er een moment waarop u zelfs overweegt om het bedrijf te verkopen of te fuseren. Om die reden is het altijd handig om uw bedrijfswaarde inzichtelijk te hebben. Op basis van slimme data, brede sectorkennis en onze praktijkervaring hebben wij de Marktlink Multiple ontwikkeld: een unieke tool die de bedrijfswaarde van mkb-bedrijven berekent. Binnen een minuut ontvangt u een realistische indicatie en weet u waar u staat.

Onder andere bekend van
Hoe werkt de Marktlink Multiple?
Step 1

Gegevens invoeren

We vragen u een aantal gegevens in te voeren, zoals de EBITDA en het aantal FTE’s. Dit duurt ongeveer een minuut. Deze gegevens blijven anoniem.

Step 2

Bedrijfswaarde berekenen

Zodra u uw gegevens hebt ingevoerd, wordt uw bedrijfswaarde binnen enkele seconden berekend.

Step 3

Het resultaat

U krijgt direct de waarde van uw bedrijf in een grafiek te zien. U kunt ervoor kiezen om een uitgebreid rapport met handige informatie en tips vrijblijvend per mail te ontvangen.

Tips om uw bedrijfswaarde te verhogen

De Marktlink Multiple geeft u een betrouwbare indicatie van uw bedrijfswaarde. Deze waarde wordt berekend op basis van meer dan 1.000 deals, 40.000 ingevoerde calculaties per jaar en actuele markt- en sectorontwikkelingen. U kunt ervoor kiezen om het rapport per mail te ontvangen. Hierin staan handige tips om de waarde van uw bedrijf te verhogen.

Uw gegevens blijven anoniem en worden niet voor andere doeleinden gebruikt dan enkel het berekenen van uw bedrijfswaarde.

Bereken uw bedrijfswaarde nu
FAQs
Hoe betrouwbaar is de berekening van de Marktlink Multiple?

De berekeningen van de Marktlink Multiple zijn gebaseerd op onze eigen praktijkervaring, slimme data en actuele markt- en sectorontwikkelingen. De data die we gebruiken zijn altijd up-to-date. De indicatie die u ontvangt is dus een realistische berekening van uw bedrijfswaarde. U kunt ervoor kiezen om het uitgebreide rapport, inclusief tips om uw bedrijfswaarde te verhogen, per mail te ontvangen.

Zitten er kosten verbonden aan het berekenen van mijn bedrijfswaarde via de Marktlink Multiple?

Nee, er zitten geen kosten verbonden aan de Marktlink Multiple. De tool berekent geheel vrijblijvend uw bedrijfswaarde. U betaalt hier dus niks voor en u bent niet verplicht om een afspraak bij Marktlink in te plannen. Ook kunt u ervoor kiezen om het rapport, inclusief tips om uw bedrijfswaarde te verhogen, te ontvangen per mail.

Hoe wordt er omgegaan met mijn gegevens?

De gegevens die u dient in te voeren voor de Marktlink Multiple worden enkel en alleen gebruikt om uw persoonlijke bedrijfswaarde te berekenen. Deze gegevens blijven anoniem en worden niet voor andere doeleinden door Marktlink gebruikt.

Wat is de EBITDA van mijn bedrijf en hoe bereken ik dat?

Voordat we een berekening kunnen maken van de waarde van uw bedrijf, dient u onder andere de EBITDA van uw bedrijf in te vullen. Hiervoor kunt u gebruikmaken van onze EBITDA rekenhulp (deze kunt u aanklikken tijdens het invullen van de Marktlink Multiple). U dient hiervoor de omzet, het bedrijfsresultaat en de afschrijvingen van het afgelopen jaar in te vullen. De rekenhulp berekent vervolgens direct uw EBITDA.