De voordelen van Marktlink

1. Grootste netwerk kopers en verkopers
2. Bewezen trackrecord
3. Brede marktkennis
4. 100% onafhankelijk
5. 95% succesratio
6. Samen gaan voor succes
7. Internationaal en nationaal lokaal aanwezig

Bent u geschikt voor het kopen van een bedrijf?
Neem vrijblijvend contact met ons op.
“De voortvarende aanpak van Marktlink leidde tot een mooie deal tussen Sellon en Luitec.”
Wilm van Steenis, Sellon B.V.
Getting deals done!

Bedrijf kopen? Waarom? Gaat de autonome groei van uw eigen onderneming niet snel genoeg? Bent u een ervaren manager met een diepgewortelde ondernemerswens die u nu echt in vervulling wilt laten gaan? Wat uw reden ook is Marktlink Fusies & Overnames helpt u wanneer u geïnteresseerd bent in bedrijven die ter overname aangeboden worden. Misschien heeft u er al eens over nagedacht en heeft u enkele argumenten of redenen voor uzelf geformuleerd. Samen met u gaan we het proces aan en zorgen we ervoor dat de beste match en deal gerealiseerd wordt.

Enkele redenen die voor u bijvoorbeeld kunnen spelen zijn:

  1. Overweegt u om een concurrerende onderneming te kopen?
  2. Bent u een manager in loondienst die een ondernemerswens wil vervullen?
  3. Wilt u zich inkopen in het bedrijf waar u werkzaam bent?
  4. Zoekt u bedrijven waarin u een deel van uw vermogen kunt investeren?

Een bedrijf kopen?

In welke markt(en) moet de beoogde onderneming actief zijn, welke structuur en dynamiek kent de sector, wat is de beoogde omvang van het bedrijf, welke cultuur past goed? Dit en allerlei andere vragen liggen ten grondslag aan het zoekprofiel van uw beoogde onderneming. Het zoekprofiel is de eerste stap van het aankoopproces.

Lees meer over het aankoopproces

Is de buy-and-buildstrategie voor u?

Bedrijven moeten blijven groeien, en dat kan op verschillende manieren. Een van deze manieren is door het aankopen van soortgelijke of aanpalende bedrijven. Door op deze manier schaalgrootte te verwerven kan een onderneming de markt beter bedienen, of juist meer onderdelen van de productieketen in handen krijgen. We noemen dit een buy-and-buildstrategie. Wanneer deze strategie het beste bij uw visie en uw onderneming past gaan we met u deze langdurige relatie aan. Samen met ons toegewijde dealteam gaat we op zoek naar de beste bedrijven, en de beste partner om dit mee te doen. Financiert u deze overnames zelf, met externe financiering (bank) of door samen met een investeringfonds de markt op te gaan? Er zijn tal van mogelijkheden. 

Succesvol overnameproces

Samen met u stellen wij alles in het werk om tot een succesvol overnameproces te komen. Met meer dan 20 jaar ervaring en vele honderden aankooptransacties op haar naam kent Marktlink als geen ander alle obstakels die spelen bij het kopen van een bedrijf. Maar ook de succesfactoren om het beste resultaat te realiseren. Ook wanneer u zelf denkt: ‘ik wil mijn bedrijf verkopen’, dan kunnen wij u daarbij van dienst zijn.

VRAAG EN AANBOD

Bekijk de bedrijfsprofielen

NEEM CONTACT MET ONS OP

Stel direct uw vraag