Over Marktlink

Wij zijn Marktlink – een betrokken M&A-specialist met een onafhankelijke, discrete en nuchtere werkwijze. Sinds 1996 ondersteunen we ondernemers in bedrijfsovernames en -fusies op basis van diepgaande kennis van de markt en een persoonlijke benadering. Hierbij zijn de doelstellingen van ondernemers voor ons leidend. We luisteren naar unieke wensen en geven passend advies om tot de beste oplossing te komen. Ook als dit betekent dat kopen of verkopen niet direct de beste optie is. We begeleiden zowel investeerders als ondernemers op strategische wijze naar de beste deal, voor nu en in de toekomst.

Ondernemers kunnen bij ons terecht voor begeleiding en actieve ondersteuning bij de volgende zaken

Onze missie

Dat een bedrijfsovername proces soms complex kan zijn weten wij als geen ander. We zien het dan ook als een uitdaging om keer op keer de juiste deal te behalen voor ondernemers. Door voortdurend nieuwe oplossingen te vinden voor unieke vraagstukken en met passie ieder project te benaderen laten we zien dat dit proces naast complex ook inspirerend en bovenal leuk is.

We zijn stuk voor stuk ondernemers en gebruiken dit talent om in te spelen op marktontwikkelingen. Uitdagingen zien we als mogelijkheden en op basis van persoonlijke betrokkenheid passen we onze werkwijze aan op de doelstelling van onze opdrachtgever. Hiermee zorgen we ervoor dat ondernemers volledig kunnen vertrouwen op onze ervaring en expertise binnen dit vakgebied, met de beste deal als resultaat.

Onze kernwaarden:

  • We denken vanuit ondernemerschap
  • We doen het samen

  • We vinden altijd een oplossing
  • We zien iedere uitdaging als een kans
Onze experts staan u graag te woord
Neem direct contact op

>1.000 SUCCESVOLLE M&A TRANSACTIES

Ervaren

IEDERE TRANSACTIE KENT EEN TOEGEWIJD DEALTEAM

Persoonlijk

KENNIS VAN EN ZICHT OP ALLE SECTOREN

Betrokken

Waarom Marktlink?

Bij Marktlink vinden we het belangrijk dat ondernemers de ruimte en vrijheid krijgen om hun ambities waar te maken. Wij fungeren hierin vooral als ondersteunende en adviserende factor. We staan naast onze opdrachtgevers en hebben aan een paar woorden genoeg om te snappen welke koers we moeten varen. Deze betrokken en persoonlijke benadering van het overnameproces onderscheidt ons binnen de markt en hier hechten we dan ook veel waarde aan. We snappen namelijk dat dit proces voor veel ondernemers geen dagelijkse kost is en dit motiveert ons om samen het beste resultaat te behalen. Niet vóór maar in samenwerking met onze opdrachtgevers.

Groot netwerk kopers en verkopers

Onze actuele database met 40.000 KMO-ondernemers en investeerder in binnen- en buitenland is voor u toegankelijk.

Bewezen trackrecord

Met ruim 1.000 succesvolle transacties hebben we de nodige ervaring opgebouwd om ook uw doelstelling te behalen.

Brede marktkennis

De kennis die we gedurende de afgelopen 25 jaar hebben opgebouwd zetten we in voor het behalen van het beste resultaat.

100% onafhankelijk

We werken onafhankelijk van banken of accountants en treden dan ook alleen in uw belang op.

95% success ratio

Van de mandaten die we aanvaarden, brengen we 95% tot een goed einde.

(Inter)nationaal lokaal aanwezig

Met 10 kantoren verspreid over 5 landen staan we altijd dichtbij ondernemers in de regio.

Een internationaal netwerk

We beperken onze dienstverlening niet tot de Nederlandse grenzen. Met een uitgebreid netwerk en 185 professionals verspreid over 10 kantoren in Nederland, België, Duitsland, Engeland en Denemarken ondersteunen we ondernemers uit heel Europa bij het realiseren van hun ambities. Daar zetten we ons iedere dag voor in en halen we energie uit.

Marktlink is bovendien aangesloten bij de Geneva Capital Group (GCG) en voorzitten van de M&A Practice Group. Dit geeft ons een actieve rol binnen een uitgebreid internationaal netwerk van 150 overnamespecialisten in maar liefst 40 landen en toegang tot de beste kopers en verkopers, waar dan ook ter wereld. Via onze collega-kantoren in het buitenland komen opdrachtgevers gemakkelijk in contact met potentiële kopers en verkopers en kunnen zaken als fiscale en juridische dienstverlening rondom de transactie vertrouwd lokaal worden opgepakt.

0
Jaar
0+
Collega’s
0
Vestigingen
0
Landen
0+
Succesvolle deals

Bekijk hoe Marktlink Technicel hielp met het vinden van een strategische partner

De specialisten van Marktlink

Onze partners en managers hebben gezamenlijk meer dan 400 jaar ervaring met het begeleiden en adviseren van ondernemers bij fusies, overnames, waardebepalingen, Management Buy-In- en Buy-Out-trajecten in alle branches. Deze kennis delen we graag met u om tot het beste resultaat te komen.

Vanuit de visie dat we als M&A-specialist naast de ondernemer moeten staan, kunt u rekenen op een betrokken aanpak van onze professionals. We denken actief met u mee, geven eerlijk advies en doen er alles aan om uw doelstelling te bereiken. Samen maken we het mogelijk.

Filip Mariën

Managing Partner

f.marien@marktlink.com

Meer over Filip

Saskia Speleers

Consultant

s.speleers@marktlink.com

Meer over Saskia
Bekijk ons hele team