Welkom bij Marktlink

Ondernemerschap is de kern in alles wat wij doen, met als belangrijkste doel waarde creëren voor ondernemers. Door onze datagedreven werkwijze in combinatie met het grootste team van betrokken professionals zijn wij als geen ander in staat jou bij te staan in de volgende stap in je carrière.

Over Marktlink

Sinds 1996 adviseert Marktlink ondernemers bij de verkoop of koop van mkb-bedrijven. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot één van de grootste overnamespecialisten met kantoren verspreid over verschillende locaties in Europa. Daarmee is Marktlink niet alleen lokaal zichtbaar, ook brengen wij makkelijk bedrijven met elkaar in contact dankzij ons (inter)nationale netwerk. In dit netwerk en onze community verbinden wij actieve ondernemers, bieden we toegang tot financiering en investeringsmogelijkheden én stimuleren we groei en ondernemerschap. Wij vinden het belangrijk om langdurige relaties op te bouwen met ondernemers en oprecht geïnteresseerd te zijn in jouw ambities. Die persoonlijke aanpak gecombineerd met unieke online tools en de nieuwste technologieën zorgen ervoor dat wij precies weten wat er in de markt speelt.

In elke fase in de ondernemerscyclus staan wij ondernemers bij. Als u verder wilt groeien, uitstappen, bouwen of investeren. Sinds 2020 biedt Marktlink Capital ondernemers en particuliere investeerders toegang tot toonaangevende private equity- en venture capital-fondsen. Zo zet u uw vermogen op een slimme manier weg en investeert u in een stabiele toekomst.

Dit alles maakt Marktlink dé adviseur, in welke fase van ondernemerschap u ook zit.

Historie

Hoe het begon

Koos Jager en Alfred van Wincoop richten in 1996 Marktlink op. Hun eerste werkplek? Een boerderij in Rhenen. In 2000 voegt Ferry Nahon zich bij het duo en 2 jaar laten treden Tim van der Meer en Tom Beltman in dienst als consultant. Een paar jaar later worden zij partner.

2006-2015

In het 10-jarig jubileumjaar opent Marktlink het eerste eigen kantoor in het oosten van Nederland. Een feestelijke gebeurtenis voor de 15 medewerkers. In de navolgende jaren komen er drie vestigingen bij in West- en Zuid-Nederland.

2016-2019

Marktlink groeit hard met de opening van het vijfde kantoor, dit keer in Noord-Nederland. Ook gaan we de landsgrenzen over met een vestiging in Antwerpen. Wij bekronen het succes met een toppositie in de Benelux-ranking M&A Advisory Firms.

2020

Explosieve uitbreiding op meerdere fronten: het eerste Duitse kantoor in Düsseldorf, het team bereikt de mooie mijlpaal van 100 medewerkers en Marktlink Investment Partners wordt opgericht. Met de lancering van Fonds I bieden we particuliere investeerders toegang tot vooraanstaande private equity-Fondsen. Ook spelen we sinds dit jaar een actieve rol in het wereldwijde netwerk van Geneve Capital Group.

2021-heden

Onze groeiambities krijgen nog meer vorm met nieuwe kantoren in Denemarken, Duitsland, Verenigd Koninkrijk en Zwitserland. We bestaan ruim 25 jaar en hebben we een prachtige community opgebouwd. Meer dan 200 collega's realiseren jaarlijks 150 deals en ons dienstenaanbod hebben we uitgebreid met de begeleiding in het optimaal verkoopklaar maken van het bedrijf. Marktlink Investment Partners gaat verder als Marktlink Capital.

Maak kennis met onze professionals

Op basis van slimme data, brede sectorkennis en onze praktijkervaring hebben wij een unieke tool ontwikkeld, de Marktlink Multiple.

Ons team
Aan de slag bij Marktlink

Uniek aan een carrière bij Marktlink zijn de vrijheid, verantwoordelijkheid en persoonlijke groei waar wij op inzetten. Wij zorgen ervoor dat jij de favoriete dealmaker wordt voor ondernemers wereldwijd. Jouw groeipad is vanaf de eerste dag duidelijk en samen doen wij er alles aan om jouw carrière bij Marktlink te laten slagen.

Hebben we uw interesse gewekt?
Onze locaties
300 +
Collega's
17
Kantoren
6
Landen