Ondernemerschap zegeviert tijdens de Formula 1 Dutch Grand Prix

Voor het derde jaar op rij was Marktlink aanwezig op het CM.com Circuit Zandvoort in het weekend van de Formula 1 Dutch Grand Prix. Ruim 1.200 ondernemers vonden hun weg naar onze events en de helft ervan trof elkaar op donderdag tijdens de 8e editie van Marktlink Connect. Aansluitend ontvingen we vrijdag, zaterdag en zondag dagelijks 200 relaties van Marktlink en Marktlink Capital. We genoten van al het spektakel op en rond het circuit, met de overwinning van Max als kers op de slagroom.

Marktlink Connect: driven by entrepreneurs

Het motto ‘het vermogen om te groeien’ stond centraal tijdens Marktlink Connect, waar 600 ondernemers met elkaar succesverhalen uitwisselden. In een volle zaal was het een mooi moment voor dagvoorzitter Jort Kelder om samen met managing partner Tim van der Meer stil te staan bij de groei van Marktlink. Sloten we 2022 af met 125 succesvolle deals, dit jaar streven we naar 150. Met een verwacht toegezegd kapitaal van 1 mrd door honderden succesvolle ondernemers aan het einde van 2023 groeit ook Marktlink Capital stevig door. Met veel plezier kondigden we dan ook ons nieuwe fund-of-private equity funds 4 aan.

Verschillende fases in het ondernemersleven

Met Dries Wajer van Wajer Yachts, de Ukraïnse Olena Makeieva en oud F1-coureur Robert Doornbosch hadden we een gevarieerd programma op het plenaire podium. In de kennissessies zoomden we dieper in op de verschillende fases in het ondernemersleven. Zo vertelde Victor Knaaps, oprichter Media.Monks, over het verkoopklaar maken van zijn marketingbureau. Imre Huijgen en Dennis van Iersel van Mebu namen de aanwezigen mee in alle ins en outs van het overnameproces. David Sipkens (Mr. Marvis) en Tom Peeters (Crisp) deden hun verhaal over hoe extern kapitaal hun consumentenmerken naar een hoger plan heeft getrokken.

Connectie, netwerken en gezelligheid

Tim van der Meer: “We hebben de naam Connect weer goed eer aan gedaan. Niet alleen op donderdag, ook de relatiedagen kenmerkten zich door connectie, netwerken en gezelligheid. Heel inspirerend om dat in de ambiance van de Formule 1 te doen, waar het ondernemerschap ervan afspat. En dat is precies wat iedereen bindt: het zijn allemaal ondernemers bij elkaar met zoveel raakvlakken, daar ligt wel de basis van de succesvolle dagen. Waar dergelijke netwerkevents soms toch ook wel eens als een verplicht nummertje kunnen voelen, viel het bij ons op dat vrijwel iedereen tot het einde wilde blijven om het maximale eruit te halen. Waanzinnig was het!”


Wilt u meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op.