Marktlink België maakt zich op voor toekomst

Filip Mariën neemt afscheid en Jonas Provenier keert terug

ANTWERPEN - Op 1 juli 2024 neemt Filip Mariën afscheid van Marktlink. Filip was in 2018 oprichter van het Marktlink kantoor in Antwerpen en sindsdien actief als managing partner. Onder zijn bezielende leiding werd aan een sterk team van M&A-specialisten gebouwd en groeide het kantoor tot één van de grotere spelers op de Belgische (KMO) fusie- en overnamemarkt. Ondertussen keert Jonas Provenier terug als manager.

Filip heeft besloten een andere professionele weg in te slaan en zijn taken zullen per 1 september overgenomen worden door een nieuwe managing partner. Deze zal, samen met het gespecialiseerde M&A-team, de sterke basis van het kantoor in Antwerpen overnemen en verder uitbouwen. Een nieuwe fase voor Marktlink, dat gebrand is om de sterke groei in de afgelopen jaren met vertrouwen verder te zetten.

Managing partner bij Marktlink Group, Tom Beltman: “Wij zijn Filip enorm dankbaar voor zijn visie en inzet, hij heeft Marktlink in België écht op de kaart gezet. Daarnaast stelde hij een team van specialisten samen waarop we de komende jaren verder kunnen bouwen: een mooie mix van jonge en ervaren mensen met passie voor ondernemers. Wij wensen Filip heel veel succes met zijn volgende stappen. Daarnaast kijken we uit naar de komst van een nieuwe managing partner die ervaring en expertise zal combineren met een frisse kijk op de werking van Marktlink, om deze nog meer te versterken.”

In tussentijd krijgt het team van Marktlink in België opnieuw versterking van Jonas Provenier. Hij was in het verleden reeds werkzaam bij Marktlink en keert nu dus terug. “Na een kort avontuur in mijn thuisstad Gent ben terug in een voor mij vertrouwde omgeving. De internationale groei gedreven door een ondernemend karakter spreekt me nog steeds sterk aan. Ik kijk er dan ook naar uit om, samen met mijn nieuwe collega’s, te werken aan het ambitieus project om Marktlink België verder uit te bouwen”, aldus manager Jonas Provenier.