Het Ondernemersdiner: in een unieke setting praten over bedrijfsverkoop

Iedere ondernemer krijgt er vroeg of laat mee te maken: de verkoop van het bedrijf. De eerste stap kan echter spannend zijn, want wat is het beste moment? Hoe verloopt zo’n traject eigenlijk, en welke voorbereidingen moet u nu al treffen om straks een goede deal te sluiten? Precies dat zijn de ingrediënten van Het Ondernemersdiner. Een unieke mogelijkheid voor én door ondernemers om in een veilige setting te praten over alle facetten van bedrijfsverkoop en vermogensbeheer. In 2023 organiseren we voor de vijfde keer – samen met De Ondernemer en ABN AMRO MeesPierson – elf diners door het hele land.

Voor wie is Het Ondernemersdiner bedoeld?

Het maakt niet uit hoe concreet uw plannen om te verkopen zijn. Misschien speelt u nog maar net met de gedachte aan bedrijfsverkoop en bent u nieuwsgierig, of wellicht heeft u al te maken met potentiële overnamekandidaten. In welke fase u zich ook bevindt, Het Ondernemersdiner is dé plek voor ondernemers – DGA’s – van bedrijven met meer dan 25 FTE op de loonlijst of die hard groeien. De locaties van Het Ondernemersdiner zijn stuk voor stuk toprestaurants die uitstekend bereikbaar zijn met de auto. Aan mooi gedekte ronde tafels geniet u van een heerlijk diner en tussen de gangen door vertellen ondernemers over hun recente bedrijfsverkoop. Dit alles onder leiding van Ronnie Overgoor, een zeer ervaren host en moderator.

Wat mag u verwachten van Het Ondernemersdiner?

We benadrukken het nog maar een keer: in een veilige setting krijgt u de unieke kans om alles te weten te komen over het verkoopproces. Vast onderdeel is de praktijkcasus, waarin een ondernemer zijn ervaringen met de recente verkoop van het bedrijf deelt. De collega’s van Marktlink zijn aanwezig in hun rol van adviseur om vragen te beantwoorden en met u te sparren. Bent u geïnteresseerd in vermogensbeheer en hoe dat in zijn werk gaat? Dan kunt u terecht bij de deskundige Private Bankers van ABN AMRO MeesPierson. Samen met een ondernemer nemen zij u ook mee in alle ins en outs van vermogensbeheer.


Waar en wanneer vindt Het Ondernemersdiner plaats?

Dit jaar, 2023, hebben wij elf exclusieve restaurants geselecteerd, verspreid door heel Nederland. De diners vinden plaats op dinsdag of woensdag en per avond hebben we plaats voor maximaal dertig ondernemers.

De ontvangst is vanaf 17:00 uur, de eerste gang wordt om 18:00 uur opgediend en om 21:00 uur eindigt het programma.

U kunt zich niet zelf aanmelden, deelname is uitsluitend mogelijk op persoonlijke uitnodiging.

Wilt u meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op.