Rike Oonk

Proofreader

Over mij

Wie ik ben

Ik ben een taalmens en als ik, zelfstandig, met eigen verantwoordelijkheid en lekker op de achtergrond, precies daar de hele dag mee bezig mag zijn, met fijne collega’s om me heen, heb je mij gelukkig.

Wat ondernemerschap voor mij betekent

Er zijn maar weinig collega’s bij Marktlink die zo weinig met ondernemerschap hebben als ik, maar toch pas ik ertussen. Ondernemers leunen nooit achterover, en zoeken altijd een manier om iets voor elkaar te krijgen. Er gebeurt dus altijd wat, het is altijd interessant.

Waarom Marktlink bij mij past

Het mooie van Marktlink als werkgever is dat, ook als je geen dealmaker bent, je de kans krijgt om het werk dat je graag doet naar je toe te trekken en je daarin te ontwikkelen. Ik heb me hier helemaal op de Nederlandse en Engelse taal kunnen toeleggen en draag zo, als proofreader, beëdigd vertaler en taalvraagbaak, op mijn eigen manier bij aan de kwaliteit die Marktlink levert.

“Het mooie van Marktlink als werkgever is dat, ook als je geen dealmaker bent, je de kans krijgt om het werk dat je graag doet naar je toe te trekken.”