Rens Bruil

Business Developer

Over mij

Wie ik ben

Ik ben een bom aan energie en werk graag samen met mijn collega’s om een mooi product neer te zetten. Dagelijks worden er complexe functionaliteiten uitgewerkt om in te zetten binnen het proces voor het maken van deals. Wanneer we bij de eindstreep zijn en je ziet dat collega’s makkelijker en sneller deals kunnen maken door onze toevoeging, dan heb ik aan het einde van de dag weer een glimlach op het gezicht. Na de lange uurtjes achter een scherm ben ik te vinden in het bos op de mountainbike of in de klimhal aan het klauteren, met als doel om in de toekomst te gaan klimmen in de Alpen.

Wat ondernemerschap voor mij betekent

Voordat ik bij Marktlink kwam werken, begeleidde ik regelmatig klanten in het digitaliseren van hun bedrijf. Denk hierbij aan het opzetten van een website of webshop met daarbij de benodigde services. Het is dan ook fijn om de vrijheid te hebben bij Marktlink om zelf te kiezen welke weg je soms wilt inslaan met bepaalde vraagstukken die wij voor ons krijgen.

Waarom Marktlink bij mij past

Het is fijn om als IT’er de vrijheid te hebben om invulling en keuzes te maken voor interne systemen die wij ontwerpen voor Marktlink. Met ons team ben ik dan ook trots in hoever we zijn gekomen in het automatiseren van processen voor onze collega’s.