Recensies

"Marktlink’s guidance was essential."

In my case, with a company in a specific niche and a buyer from another country. The skilful guidance and intensive interference by Marktlink were essential. Their determination as well. I didn’t just come to appreciate the men on a personal level, I also came to trust them wholeheartedly during the transaction process. When I fell ill during the important conclusion phase of the process, I was able to fully hand the reigns to the Marktlink-advisors. The sale was concluded successfully without any delays.

Paul Verspoor | Sitmae Reach Services


"What I experienced is excellent communication with skilled consultants."

From the very first introductory meeting until signing during the closing, I got to experience the professional and pleasant way the interests of AGM were served.

Robert Olsthoorn | AGM


"Marktlink’s energetic approach led to a great deal between Sellon and Luitec."

We look back at a successful transaction process.

Wim van Steenis | Sellon B.V.


"The right advice contributes to a good future for our company."

Suitable advice and support from Marktlink during the process and in searching a perfect match for our company, have contributed to a colourful future for our business.

Henry de Vreede | Lease Express


"Marktlink heeft ons goed geholpen, ze waren alert tijdens het proces."

Marktlink Mergers & Acquisitions has helped us very well, they were alert during the entire process. Even during the inevitably hard moments. Besides locating the right match they were also able to take on a mediating role, this made sure that during the negotiation any damage that could occur, was prevented. Marktlink has a nice but sharp view of the mergers and acquisitions field.

Gijs van den Boom en Lodewijk van der Meer | Acato B.V.


"Met Marktlink is de juiste weg gevonden om de volgende stap in te gaan."

Redenen; de aanhoudende crisis, de wijzigingen t.a.v. bancaire mogelijkheden alsook het feit dat veel ondernemers ‘op bedrijven zaten’ die op dat moment niet de interessantste multiples zouden brengen… Men ‘wachtte dus liever nog even’. Uiteindelijk is ook de acquisitie van een bedrijf net zoals het acquireren van een nieuwe prospect. Een combinatie van doorzettingsvermogen en het inzetten van de juiste tools. In deze is Marktlink Fusies & Overnames van grote waarde gebleken de transactie uiteindelijk te hebben kunnen bewerkstelligen. Net zoals bij elk ‘gevecht om de klant’ zijn er ook diverse interne hobbels genomen waarbij we telkenmale met Marktlink Fusies & Overnames de juiste weg konden vinden om de volgende stap in te gaan en uiteindelijk de deal af te ronden.

Ton Rosendaal, Ruud Alblas en Roel Semmelink


"Op het moment dat we in gesprek kwamen, heb ik veel steun gehad aan Marktlink."

Samen met Marktlink Fusies & Overnames hebben we veel tijd gestoken in het vinden van bedrijven die aansloten bij mijn zoekprofiel. Dit is een tijdrovend proces zowel voor mezelf als voor Marktlink Fusies & Overnames. Op het moment dat we in gesprek kwamen met Falkom heb ik veel steun gehad aan Marktlink. Vanuit hun professionaliteit kunnen ze snel en vakkundig het proces van eerste contact tot en met overdracht begeleiden en ondersteunen.

Evert van de Glind | Falkom Kranen B.V.


"Marktlink heeft ons tijdens het gehele traject op een prettige manier begeleid."

Ze hebben de markt goed voor ons in kaart gebracht, wat er tot geleid heeft dat wij de juiste strategische koper voor ons bedrijf hebben gevonden. Het leuke is dat de koper zelfs uit de regio komt. Het zijn professionals die niet opgeven totdat het gewenste resultaat bereikt is.

Hans en Loes Vos | Vos Projektinrichting B.V.


"Bij het uitspreken van mijn ondernemersambities stelde Marktlink al de juiste vragen."

Hoe dichter we bij de deal kwamen hoe beter mijn besluit bleek om uiteindelijk voor een professionele partij als Marktlink te kiezen. Dit omdat de complexiteit van een dergelijke deal vooraf moeilijk in te schatten is.

Peter van der Zwaan | Lemmens Metaalbewerking


"Marktlink heeft ons perfect begeleid bij de overname."

In onze niche markt weegt vakmanschap zeer zwaar. Onze langetermijnstrategie is om door bundeling van vakmanschap en landelijke dekking de veelal landelijk opererende klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Deze overname gaat hier in het geo-vakgebied voor zorgen.

Fred Janssen | FACTO GEO


"Marktlink heeft bewezen als een bekwame partner."

De belangrijkste criteria voor het selecteren van een overnamepartner waren erkenning van onze zorgvuldig opgebouwde reputatie en een overtuigd geloof in het bestaansrecht van een niche merk dat met liefde en passie is opgebouwd. Aan die eisen wilden we geen concessies doen, waardoor het mede vanwege onze sterk internationaal georiënteerde bedrijfsvoering niet eenvoudig zou worden om een geschikte partner te vinden. Marktlink Fusies & Overnames zag dit allesbehalve als een obstakel maar als een bijzonder interessante uitdaging. Met enthousiasme hebben ze de opdracht aanvaard waarna een intensieve en interessante tijd begon. Gaandeweg het proces werd duidelijk dat het verkopen van een bedrijf om zeer gespecialiseerde kennis vraagt. Marktlink Fusies & Overnames heeft zich hierbij bewezen als een bekwame partner die ons op een deskundige, plezierige en succesvolle manier door het hele traject geloodst heeft.

Authentic Models Inc.


"Mijn bedrijf laat ik na een goede overdrachtsperiode in goede handen achter."

Hier wil ik mij de komende maanden dan ook op richten. Ik ben op de zaak aanwezig om hier zorg voor te dragen. Hoe ik daarna precies invulling ga geven aan mijn passie moet ik nog bekijken.

Ton van Leeuwen | Ton van Leeuwen Snijwerken B.V.


Marktlink