Met overname van Softbrick betreedt Valsoft de markt van workforcemanagement

Home > Deals > Met overname van Softbrick betreedt Valsoft de markt van workforcemanagement

Valsoft Corporation Inc. (‘Valsoft’), met vestiging in Montreal, is blij te kunnen aankondigen dat het het Nederlandse Softbrick heeft overgenomen. Valsoft is gespecialiseerd in de aankoop en ontwikkeling van marktspecifieke softwarebedrijven. Het in Geldermalsen gevestigde Softbrick is dan weer marktsectorleider op het vlak van software voor workforcemanagement. Het bedrijf analyseert specifieke behoeften in dat domein en heeft daarin een sterke reputatie opgebouwd. De overname vormt een ijzersterke aanvulling op Aspire Software, ook onderdeel van Valsoft.

Met meer dan 25 jaar ervaring is Softbrick duidelijk een klasse apart. Keer op keer bewijst het bedrijf dat het organisaties kan bijstaan bij het optimaliseren van de werkprocessen en het duurzaam verbeteren van de resultaten.

“Deze overname is een geweldige volgende stap op weg naar de toekomst”, zegt Marcel der Weduwen, Director Sales & Operations van Softbrick. “Samen met Valsoft gaat Softbrick een nieuwe, spannende periode tegemoet. Vanaf nu zijn we onderdeel van een familie van bedrijven die ons zal helpen onze groeiambities nog sneller te realiseren. Onze partners en klanten zullen van deze transactie profiteren, daar heb ik het volste vertrouwen in.”

Door deze overname wordt Softbrick niet alleen de 34e onderneming binnen de Valsoft-familie, het vormt ook een ideale aanvulling op de andere sectoren die zich in het portfolio bevinden. Softbrick is vooral een sterke speler in de Benelux, maar heeft ook tal van klanten in heel Europa. Valsoft kan er op die manier in slagen meer voet aan de grond te krijgen op het Europese continent.

Investeren in gevestigde bedrijven én het cultiveren van een ondernemend klimaat waarin een bedrijf uitgroeit tot marktleider in zijn eigen sector, dat zijn de twee belangrijke pijlers in de Valsoft-filosofie. Het bedrijf streeft er inderdaad naar ondernemingen te laten groeien en tegelijk te ondersteunen. Dat doet de onderneming door het aangaan van partnerschappen op lange termijn met het bestaande management.

“Softbrick heeft nu een prima uitgangspositie. Als het bedrijf de synergiën met Valsoft-bedrijven in een breed scala aan sectoren ten volle benut, kan het zijn technische expertise uitbreiden, zijn groeitraject voortzetten en zijn marktaandeel aanzienlijk vergroten”, zegt Michael Assi, CEO van Aspire Software, onderdeel van Valsoft. “Nu we Softbrick hebben toegevoegd aan ons softwareportfolio kunnen we onze klanten unieke en waardevolle oplossingen bieden voor hun personeelsmanagement. Op die manier kunnen we hen ook helpen efficiënter operationeel te werken en hun winst te verhogen.”

Softbrick blijft technologische oplossingen voor workforcemanagement aanbieden in de sectoren logistiek, retail, industrie en horeca, maar nu onder de koepel van Valsoft.

Magazine #13

New: Marktlink edition #13

View online