Wanneer u besluit om uw bedrijf te verkopen, moet u een aantal weloverwogen keuzes maken. Om te weten te komen of uw onderneming al dan niet verkoopklaar is, kunt u alvast een beroep doen op de ervaring en expertise van Marktlink.

Het antwoord op uw vragen

Misschien staat u op enkele jaren van uw pensioen, of wenst u (een deel van) de onderneming om te zetten naar vermogen? Wat ook de redenen zijn, aan de verkoop van uw onderneming zal een grondige voorbereiding voorafgaan. En dan duiken er vragen op zoals ‘wat met de stock’, ‘wat is de waarde van mijn onderneming’ of ‘hoeveel kost het verkoopklaar maken? Voor het antwoord op deze en andere vragen kunt u bij onze M&A-specialisten terecht.

Meerwaarde creëren

Verkoopt u liefst zo snel mogelijk, of lijkt het u beter om eerst nog wat door te groeien? Het is hoe dan ook in uw belang om de waarde van uw onderneming op te drijven en vervolgens te verzilveren. Wanneer u zich laat bijstaan door de adviseurs van Marktlink bij het verkoopklaar maken, kan u 10 tot 30% meerwaarde realiseren.

Meer weten?

Een bedrijfsovername vormt een ingrijpende gebeurtenis. Een goede voorbereiding kan een aanzienlijke meerwaarde opleveren. Neem daarom vrijblijvend contact op met onze specialisten.