Verkoop zaak

Wil u uw zaak verkopen en uw toekomstdromen verwezenlijken? Naar alle waarschijnlijkheid nam u deze beslissing niet zomaar. U staat nu voor heel wat vraagstukken rond kopers, procedures en uw bedrijfswaarde.
Marktlink staat u bij om uw zaak te verkopen. Wij adviseren u in de zoektocht naar een geschikte koper en begeleiden u bij het hele verkoopproces.

Waarom een zaak verkopen?

U kan als ondernemer verschillende redenen hebben om uw welvarende zaak te verkopen.

  • Heeft u nood aan een frisse wind en een nieuwe uitdaging?
  • Sluit u graag uw lange carrière met glans af?
  • Wil u minder managen en meer creatief betrokken zijn?
  • Heeft u ambities om mee in een consolidatie te worden betrokken?

Herkent u een van deze situaties? Onze experts adviseren u graag.
Neem contact op.

Onze experts staan u graag te woord
Neem direct contact op

Een zaak verkopen: de verschillende opties

Een zaak verkopen doet u op verschillende manieren, afhankelijk van uw wensen, de bedrijfsstructuur en uw toekomstvisie. Dit zijn de meest courante strategieën waar onze Marktlink-experts jarenlange ervaring in opbouwden:

Een zaak verkopen: wat zijn de vereisten?

U wil uw zaak verkopen, maar tast in het duister rond de eerste stappen? Begin dan met onze gratis Verkoopklaar-test. Hiermee ontdekt u wat u nog moet regelen of controleren om de verkoopwaarde te maximaliseren en uw zaak te verkopen zonder financiële kater.

Wat betekenen deze verkoopstrategieën?
Ontdek onze aanpak

Een zaak verkopen: wat is mijn bedrijfswaarde?

Marktlink biedt een snel antwoord op de vraag rond de waarde van uw zaak. Zo kan u alvast zeker zijn van uw stuk, alvorens uw zaak te verkopen. Via onze Marktlink Multiple krijgt u een snelle en betrouwbare indicatie van de waarde van uw onderneming.

Wil u de bedrijfswaarde berekenen om uw zaak te verkopen?
Doe de Marktlink Multiple

Een zaak verkopen met Marktlink als partner

Als u uw zaak wil verkopen, moet u heel wat administratie regelen. Onze adviseurs zijn ervaren in het verkopen van een zaak en staan u steeds met raad en daad bij. Samen met Marktlink een zaak verkopen geeft u alle gemoedsrust, garandeert de toekomst van uw bedrijf en stelt u tevreden als verkoper.

Onze gedreven M&A-experts begeleiden u bij het hele verkoopproces en zijn betrokken bij de verkoop van uw zaak, van begin tot eind. Een zaak verkopen doen wij met de juiste experts, bij elke stap in het proces. Zo maximaliseren we uw potentieel en houden we onze slaagkans van 95 procent in stand!

Bekijk hoe Marktlink een strategische partner vond voor Technicel

Ontdek hoe Marktlink helpt uw zaak te verkopen