Tim Rikmenspoel

Lawyer

Over Tim

Na zijn studie en dienstplicht is Tim in 1995 aan de Haagse advocatuur begonnen in de proces- en ondernemingsrechtelijke praktijk bij BarentsKrans advocaten. Vervolgens werkte hij in het (internationale) bedrijfsleven (Omni Bridgeway) als bedrijfsjurist. Tijdens een kort verblijf bij Nysingh advocaten te Zutphen leerde hij Marktlink kennen en stapte hij in 2002 over. Vervolgens werkte hij daar tot 2008 op de vestigingen Deventer en Gouda.  Daarna begon hij aan de 1-jarige opleiding tot rechter bij de Rechtbank Den Haag. Met deze ervaring ging Tim in 2009 aan de slag bij TeekensKarstens advocaten te Leiden in de (internationale) proces- en adviespraktijk. In 2014 keerde hij weer terug naar Marktlink nu op de vestiging Amsterdam.

Tims link met Marktlink

Ik kwam met Marktlink in aanraking omdat ik als advocaat overnames voor Marktlink juridisch begeleidde.  De aanpak, drive, kennis en teamspirit van Marktlink spraken mij toen erg aan. Net zo belangrijk en leuk waren de contacten met de klanten en bedrijven. Daarom ben ik in 2002 al overgestapt naar Marktlink en heb ik hier met veel plezier tot 2008 gewerkt. Na een opleiding in de rechterlijke macht en bijna vijf jaar als partner in de advocatuur begon ik dit alles weer te missen. Om die reden ben ik opnieuw met veel plezier bij Marktlink begonnen. Mijn doel is om met oog voor de klant en met veel plezier overnames tot een goed einde te brengen. Graag houd ik daarna ook contact met u als klant.

Tims switch via ‘Carriere Journaal’ – Telegraaf

“Tim Rikmenspoel (43) keert terug bij Marktlink Fusies & Overnames. De jurist werkte enkele jaren geleden al voor het bedrijf, maar vertrok om een opleiding tot rechter te volgen en partner bij een advocatenkantoor te worden.”