Paul Schoenmakers

Lawyer

Over Paul

Paul is tijdens zijn rechtenstudie al gefascineerd geraakt door de wereld van fusies en overnames. Tijdens zijn internship bij de Rabobank werd deze interesse verder versterkt. Na zijn rechtenstudie is hij aan de slag gegaan bij Coöperatie VGZ waar hij zich als jurist steeds meer is gaan richten op het financiële recht. Daarnaast heeft Paul zich verder gespecialiseerd in het contractenrecht. Medio 2016 verruilde Paul een grote organisatie voor een onafhankelijke specialist in fusies en overnames, Marktlink.

Pauls link met Marktlink

“Door met passie, enthousiasme en uitdaging met je vak bezig te zijn, boek je de beste resultaten. Dit is precies wat Marktlink en mijzelf kenmerkt. Deze mind-set zie ik terug bij de ondernemers die met dezelfde passie dagelijks bezig zijn de beste resultaten te bereiken. Wat is er mooier als jurist om deze ondernemers in de belangrijkste fase van hun onderneming juridisch te mogen bijstaan en adviseren!”

Marktlink heeft mij de kans geboden om me als jurist nog verder te kunnen ontwikkelen tot specialist in fusies en overnames. Na enkele jaren binnen grote organisaties gewerkt te hebben, is het plezierig om bij een organisatie te werken waar je snel kan en mag schakelen, verantwoordelijkheid en vertrouwen krijgt en direct contact hebt met de klant. Samen met een deskundig, hecht en enthousiast team van collega’s zet ik mij dagelijks in om voor de klant het beste resultaat te bereiken. Ik ben blij deel uit te mogen maken van Marktlink om bij te kunnen dragen aan de groei van de inmiddels grootste onafhankelijk fusie- en overnamespecialist in het MKB.”