Over Marktlink

Uw Vlaamse specialisten voor KMO-overnames

Marktlink Team

De professionals van Marktlink begeleiden ondernemers bij onder andere fusies, overnames, waardebepalingen van ondernemingen, management buy-ins en management buy-outs. Dit doet Marktlink vanuit 7 kantoren verspreid over Nederland, België en Duitsland.

Sinds de oprichting in 1996 heeft Marktlink al honderden transacties succesvol afgerond, en behandelt inmiddels 80 transacties per jaar. Dit heeft ervoor gezorgd dat wij over ervaren medewerkers beschikken met brede kennis van het fusie- en overnameproces aan zowel de koop- als de verkoopkant. Marktlink staat voor ‘getting deals done’, dit wordt ondersteund door ons uitgebreide track record en succespercentage van ruim 95%.

We onderscheiden ons door onze proactieve aanpak tijdens het fusie- en overnameproces. Hiervoor zorgen wij ervoor dat wij het proces altijd een stapje voor zijn en de optimale resultaten bezorgen aan onze opdrachtgevers.

Vaste kostenstructuur

Een overnameproces is vaak onvoorspelbaar, het kent vele wendingen en kan soms langer duren dan u in eerste instantie had gedacht. Dit weet Marktlink vanuit haar tientallen jaren ervaring. Daarom werken wij met een vaste structuur voor onze kosten. Zodat u als ondernemer niet voor verrassingen staat tijdens de toch al spannende periode in uw carrière als ondernemer.

Onafhankelijk

Een uniek kenmerk van Marktlink is dat wij volledig onafhankelijk zijn. Marktlink is niet gelieerd aan accountancy kantoren of banken. Dit zorgt ervoor dat wij altijd kunnen streven naar het beste resultaat voor u als ondernemer.

Alle experten onder één dak

Het almaar groeiende team van Marktlink bestaat uit ruim 80 personen met een breed scala aan vaardigheden: financiële consultants, juristen, accountants en waarderingsspecialisten. Allen werken samen om de belangen van onze opdrachtgevers optimaal te vertegenwoordigen. Marktlink heeft voor ieder onderdeel van het transactieproces een passende specialist in huis om u als ondernemer te begeleiden.

Iedere transactie wordt begeleid door uw persoonlijke dealteam van minstens twee personen. Daardoor zit u tijdens het gehele proces met dezelfde gezichten aan tafel, wat u continuïteit en zekerheid biedt.

Ervaring in alle branches

Marktlink begeleidt ondernemers en heeft een trackrecord opgebouwd in alle branches. Ondere andere bouw/infra, handel, zakelijke dienstverlening, detachering, IT, installatietechniek en (grafische) media hebben de revue al gepasseerd. Wilt u meer weten over ons trackrecord? Dan verwijzen wij u graag naar onze pagina met getuigenissen en verhalen van onze opdrachtgevers.