Geneva Capital Group

Het netwerk van Geneva Capital Group is een hoogwaardig internationaal netwerk van accountants, fiscalisten, juristen en overnameadviseurs. Als internationaal netwerk ondersteunt het bedrijven en ondernemers in meer dan 150 landen in alle sectoren. Het biedt ondersteuning tijdens belangrijke beslissingen rond fusies, overnames, financiën, strategie en internationale uitbreiding. Marktlink speelt in dit netwerk een belangrijke rol als voorzitter van de M&A Practice Group.

Het netwerk van Geneva Capital Group

EXCLUSIEF GESELECTEERDE

Overnamespecialist in Europa

Binnen Geneva Capital Group (GCG) is Marktlink partner Tim van der Meer voorzitter van de Mergers & Acquisitions Practice Group. Als exclusief geselecteerde overnamespecialist heeft Marktlink hiermee een zeer actieve en prominente rol in een internationaal netwerk van 150 overnamespecialisten in 40 landen. Niet alleen is het voor u gemakkelijker om via onze buitenlandse collega-kantoren in contact te komen met buitenlandse kopers en verkopers van bedrijven, ook bijvoorbeeld de fiscale en juridische dienstverlening eromheen kan eenvoudiger lokaal bij een betrouwbare partij worden opgepakt.

Wereldwijd kennis- en samenwerkingsplatform

Het internationaal netwerk van de Geneva Capital Group biedt veel voordelen:

  • Toegang tot kopers en overnamekandidaten in meer dan 89 landen. Zo is de slagingskans op internationale overnames groot.
  • De leden krijgen de mogelijkheid om van een internationaal kennis- en samenwerkingsplatform te profiteren, zonder hun onafhankelijkheid te verliezen.
  • Met ruim 500 leden wereldwijd geldt Geneva Capital Group als één van de grootste, meest vooraanstaande internationale netwerken ter wereld.
  • Leden van dit internationaal netwerk zijn onder meer toonaangevende accountantskantoren, advocatenkantoren en financiële adviseurs, elk onderworpen aan een strenge selectie om lidmaatschap te verkrijgen.

Meest vooraanstaande internationaal netwerk ter wereld

Door het lidmaatschap van de Geneva Capital Group heeft Marktlink Fusies & Overnames toegang tot een hoogwaardig internationaal netwerk van 17.000 accountants, fiscalisten, juristen en overnameadviseurs. Hiermee heeft u als ondernemer toegang tot kopers en overnamekandidaten in meer dan 89 landen.

Meer informatie over internationale overnames leest u op www.ggimergers.com en www.gcg.com.

VRAAG EN AANBOD

Bekijk de bedrijfsprofielen

NEEM CONTACT MET ONS OP

Stel direct uw vraag