Anoniem uw (ver)koopprofiel bij ons bekend maken?

Schrijf u nu in en word onderdeel van ons bestand met ruim 40.000 KMO-ondernemingen in Vlaanderen en daar buiten. Binnen 24 uur na uw inschrijving nemen wij telefonisch contact met u op om de vervolgstappen door te spreken. Ook maken we direct een afspraak voor een introductiegesprek bij u of bij ons op kantoor.

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, kunt u hieronder een keuze maken of u uw bedrijf wilt verkopen of dat u erover nadenkt een bedrijf te kopen.

De velden gemarkeerd met een * zijn minimaal nodig om uw reactie in behandeling te kunnen nemen. Hoe vollediger u het formulier invult, des te beter wij u van dienst kunnen zijn. Nadat u het formulier heeft ingevuld, klikt u op ‘verzenden’. U ontvangt vervolgens binnen 24 uur een reactie van ons.

  Bedrijfsgegevens

  Contactgegevens

  Bedrijfsomschrijving
  De velden gemarkeerd met een * zijn minimaal nodig om uw reactie in behandeling te kunnen nemen. Hoe vollediger u het formulier invult, des te beter wij u van dienst kunnen zijn. Nadat u het formulier heeft ingevuld, klikt u op ‘verzenden’. U ontvangt vervolgens binnen 24 uur een reactie van ons.

   Bedrijfsgegevens (optioneel)

   Contactgegevens

   Bedrijfsomschrijving
   VRAAG EN AANBOD

   Bekijk de bedrijfsprofielen

   NEEM CONTACT MET ONS OP

   Stel direct uw vraag