Gerichte investeringen vormen de beste manier om de toekomst van uw bedrijf te veilig te stellen. Door vers kapitaal aan te trekken kunt u gezonde groei realiseren, uw onderneming naar de ‘next level’ brengen en uw winst opdrijven. Marktlink vertelt u meer over het aantrekken en inzetten van groeikapitaal.

Voor welke doeleinden?

U kunt groeikapitaal inzetten voor uiteenlopende doeleinden. Een zeer gebruikelijke ondernemingspraktijk is het investeren in personeel, een groter bedrijfspand of de vernieuwing van het machinepark. Als andere optie kunt u groeikapitaal aanwenden om te efficiëntiewinst te boeken. Meer en beter produceren voor hetzelfde geld resulteert namelijk in een hogere winstmarge.

Marktlink Mergers & Acquisitions

Hoe groeikapitaal aantrekken?

Ook hier bestaan er diverse mogelijkheden. De bank blijft een geschikte financieringspartner en ook de private-equitymarkt biedt perspectieven. Bovendien bestaan er vandaag ook tal van alternatieve financiers, vaak met interessante formules.

Meer weten?

Op zoek naar groeikapitaal? De specialisten van Marktlink kunnen u helpen bij het vinden van de meest geschikte financiering. Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies.