Klant

Bouman Industrial Supplier Group levert haar diensten aan vele multinationals, welke actief zijn in verschillende sectoren, zoals de vliegtuig-, semiconductor-, farmaceutische- en  voedingsmiddelenindustrie.

Wens

Wilco van Wijck kocht zichzelf in 2009 in bij Bouman om het bedrijf verder uit te bouwen. En met succes! Want in 2013 constateren de heren dat de groeiambities ruimschoot zijn behaald. Om de nieuwe ambities te verwezenlijken is een kapitaalkrachtige investeerder nodig en die wordt gevonden in MKB Fonds.

Rol van Marktlink

Marktlink begeleidde de heer Van Wijck bij het zoeken naar een investeerder. Ze stelde voor Bouman een investeringsmemorandum op en vond via haar netwerken zo’n 25 kandidaat-investeerders, waarna Koos Jager van Marktlink en Van Wijck zich beraadden over de vraag welke partij het beste bij de onderneming en de ondernemer past. “Het gaat er om dat de klant een klik heeft met de investeerder, hij beslist”, aldus Koos Jager. Van Wijck koos voor het Amsterdamse MKB Fonds. “MKB Fonds past inderdaad goed bij Bouman”, aldus Wilco van Wijck. “Vooral de openheid, professionaliteit en eerlijkheid spreken me erg aan”.

Bouman

Filter