Klant

MarketResponse is al bijna dertig jaar een van de grootste en meest toonaangevende spelers op het gebied van klantbeleving en klantloyaliteit. Zij ondersteunen opdrachtgevers in verschillende sectoren- o.a. financiële dienstverlening, overheid, energie en retail- bij klantgedreven vernieuwing. Enkele opdrachtgevers van MarketResponse zijn: Achmea, ANWB, Bol.com, DE Master Blenders, C1000, Heinz, Holland Casino, NS, Nuon, Ster, Ziggo en Dienst Publiek & Communicatie van de Rijksoverheid.

SmartAgent is gespecialiseerd in consumentenbeleving, leefstijlen en geografische infographics. Op basis van het BSR-segmentatiemodel verklaren zij aan de hand van leefstijlen het gedrag van mensen, zodat opdrachtgevers weten waarom zij marketingacties juist wel of niet moeten doen. SmartAgent werkt voor ministeries, provincies en gemeenten, de vastgoedsector en woningcorporaties, fast moving consumer goods (FMCG) en retail. Opdrachtgevers zijn bijvoorbeeld: Hema, Ziggo, Bouwinvest, Heijmans, Ymere en Woonzorg Nederland.

Wens

Jorgen Botermans is vrijwel zijn gehele loopbaan werkzaam geweest in de financiële dienstverlening. Hij werkte onder andere voor grote spelers als AXA, Nationale-Nederlanden en Rabobank. Uiteindelijk was hij onderdeel van het Management Buy Out team van de Unirobe Groep. Dit bedrijf heeft het toenmalig managementteam succesvol verkocht aan Aegon, waarna hij bestuurslid werd van het fusiebedrijf UMG.

Na de beëindiging van zijn loopbaan bij UMG groeide de wens om een nieuwe ondernemersuitdaging aan te gaan. Deze vond hij uiteindelijk in MarketResponse en SmartAgent.

Rol van Marktlink

Marktlink heeft de heer Jorgen Botermans begeleid bij het aankoopproces, het opstellen van de contracten en de juridische afronding.

Filter