Door deze fusie ontstaat een nieuw bedrijf dat klaar is voor de toekomst en verdere groei. Om nog beter in te kunnen spelen op deze snel veranderende markt zal AMfish zich, naast het ‘standaard’ visassortiment, focussen op het verder ontwikkelen van nieuwe concepten van gebakken en gegaarde vis.

Wat maakt deze deal bijzonder?

Mick is een jonge ondernemer met veel energie. Tijdens de transactie was  Mick erg betrokken bij het proces om er zeker van te zijn dat zowel Marktlink als hij voor de beste deal gingen. Mick heeft het familiebedrijf in 2003 overgenomen van oprichter Philip van Meines die het in 1996 oprichtte.

De wens van de opdrachtgever en het resultaat van de deal

De afgelopen jaren heeft de onderneming geïnvesteerd in de optimalisatie van het productieproces en het verbreden van het klantenbestand. Dit heeft ertoe geleid dat de onderneming gereed is voor een nieuwe groeifase. Onderdeel van het groeiplan is het verhuizen naar een nieuwe locatie ter bevordering van de toekomstbestendigheid van de onderneming. Dit biedt kansen op het vlak van het optimaliseren van de logistiek en interne routing.

De huidige eigenaar wil zich concentreren op zijn andere activiteiten en is daarom op zoek naar een partij die de activiteiten van Van Meines kan overnemen en het groeiplan kan realiseren.

Filter