Klant

Sellon B.V. is een servicespecialist in voornamelijk afdichtingen maar ook in pompen en schotelveertechniek. Vanuit de vestiging in Moerdijk zijn circa 15 fte dagelijks bezig voor ondernemingen in hoofdzakelijk de proces- en foodindustrie. Het bedrijf vertegenwoordigt circa 10 internationale topmerken, waarbij relaties al teruggaan tot de jaren zeventig.

Wens

Klanten van Sellon bevinden zich in de regio Rotterdam, Moerdijk en Antwerpen, echter werden de kansen in de regio Rotterdam nog niet volledig benut. Mede daarom werd gericht gezocht naar een speler uit de Randstad zodat de geografische dekking direct werd verbeterd.

Omdat service hoog in het vaandel staat bij Sellon, werd niet sec gezocht naar een technische groothandel, maar moest service,  onderhoud en revisie een belangrijke poot zijn van de over te nemen organisatie.

Rol van Marktlink

Marktlink heeft namens Wim van Steenis het volledige traject begeleid, van oriëntatie, kennismaking en onderhandeling  tot aan de bankfinanciering, juridische ondersteuning en afronding bij de notaris.

Filter