Klant

Ondernemer Ago Randewijk van FSG startte Flex Service Groep in 2005. Onder zijn leiding groeide FSG tot een allround specialist op het gebied van Europese arbeidsbemiddeling. Anno 2017 wordt met circa 10 medewerkers een omzet gerealiseerd van ongeveer € 5 miljoen. Het bedrijf koppelt met name haar arbeidsmigranten met klanten in de metaalsector. Mede vanwege vergrijzing en het tekort aan Nederlandse vakspecialisten, bleek dit een schot in de roos voor FSG. In de laatste jaren groeide het bedrijf hard, hetgeen zich onder meer vertaalde in meerdere FD Gazellen nominaties.

Koper

No Brothers B.V. is een overkoepelende holding welke vanuit diverse labels de Nederlandse arbeidsmarkt bedient. Labels die onder de holding vallen zijn Active Uitzendbureau B.V., Uitzendbureau De Vakaturebank B.V. en Students for Students B.V.

Wens

De heer Randewijk wilde na ruim 10 jaar ondernemen, en een sterke groeiversnelling in de laatste jaren, dat FSG zich kon aansluiten bij een professionele organisatie om het bedrijf structureel verder te laten groeien en ontwikkelen. FSG moest voor een koper een aanvulling zijn van het bestaande dienstenpallet.

Resultaat

FSG is volledig overgenomen door No Brothers. Met deze overname kan de koper uitgroeien tot een allround hoogwaardige uitzendorganisatie met een sterk Europees netwerk. Oud-eigenaar Ago Randewijk blijft de komende periode nog betrokken voor enkele dagen per week.

Filter