Wat maakt deze transactie bijzonder?

Bij deze transactie hebben verschillende types kopers aan de tafel plaatgenomen. Uiteindelijk is door de verkopende ondernemer gekozen met een strategische partij het proces voort te zetten. Zo kunnen beide ondernemingen profiteren van synergiën, om uiteindelijk de groei van de ondernemingen te versnellen.

Resultaat

Willem Prinsen, CEO van de Koopman Logistics Group: “ACM Fleetforce is een uitstekende aanvulling op onze huidige automotive diensten op het gebied van autotransport, – opslag en remarketing.  Deze overname stelt ons in staat om ons dienstenpakket te verbreden en meer oplossingen te kunnen bieden, die waarde toevoegen voor onze huidige en toekomstige klanten. We zijn ook verheugd dat Mark van der Lingen, de huidige mede-eigenaar en directeur van ACM Fleetforce blijft om dit te realiseren.”

De wens voorafgaand aan de transactie

Mark van der Lingen, directeur van ACM Fleetforce: “Voor mij persoonlijk is het belangrijk om te weten dat de klanten in goede handen zijn bij een betrouwbare partij als Koopman Logistics Group. Als ACM Fleetforce zijn we de afgelopen zo gegroeid dat een volgende stap nodig is om onze dienstverlening nog verder te verbeteren en uit te breiden. Met de kennis en ervaring van Koopman kunnen we die stap maken, waarbij we onze klanten een nog beter dienstenpakket kunnen aanbieden.”

De opdrachtgever aan het woord

“Het team van Marktlink heeft ons op een plezierige en professionele manier geholpen bij het proces om ons bedrijf te verkopen. Het is het team bestaande uit Koen Rutten, Hidde Prijs en Koen van den Houdt gelukt om de perfecte match te maken met een strategische partij en tegen de juiste prijs te verkopen. Mannen, hartelijk bedankt!”


Filter