Klant

In haar 10-jarige bestaan is ontwerpstudio D/DOCK uitgegroeid tot één van de toonaangevende spelers binnen de Nederlandse designwereld. Het Amsterdamse kantoor richt zich op het ontwerpen van totaalconcepten en interieurs voor zowel Nederlandse als buitenlandse opdrachtgevers.

Met ruim 28 professionals heeft D/DOCK kennis en ervaring op zowel het gebied van interieurdesign, als technisch-bouwkundige expertise. Daarom richt het kantoor zich ook op projectmanagement en consultancy bij huisvestingsvraagstukken.

D/DOCK heeft binnen een breed spectrum aan disciplines haar waarde bewezen. Eén van de meest tot de verbeelding sprekende projecten is het prijswinnende ontwerp van het hoofdkantoor van B/S/H/ Huishoudapparaten. Dit is het eerste volledige cradle to cradle gebouw in heel Nederland.

Haar expertise komt verder tot uiting in het ontwerp van steriele ruimten binnen diverse ziekenhuizen, zoals het Vumc Cancer Center Amsterdam, en technisch-complexe dealingrooms in financiële instituten als de Sberbank in Moskou. Daarnaast kan het vele onderwijsinstellingen, hotels en de horeca tot haar klantenkring rekenen.

Wens

Coen van Dijck begon zijn carrière bij Stevens Van Dijck Bouwmanagers en Adviseurs, het bedrijf van zijn vader, en maakte in 2011 de overstap naar D/DOCK, waar hij de rol van Managing Director op zich nam. In die functie leerde hij de afgelopen jaren alle ins en outs van het bedrijf kennen. “Toen Wouter liet weten dat hij geen tien jaar wilde werken aan zijn eigen afscheid, begonnen bij mij de raderen te draaien en hebben we veel met elkaar gesproken over de toekomst van D/DOCK. Het bedrijf was groeiende en de naamsbekendheid nam toe. D/DOCK was toe aan een nieuwe stap en ik zag hierin een mooie rol voor mijzelf weggelegd”, aldus Van Dijck.

Rol van Marktlink

Marktlink begeleidde D/DOCK in deze transactie met de waardebepaling, financiële analyses, de structurering van de transactie en het opstellen van de juridische transactiestukken.

D/Dock

Filter