Eval is een specialist in de installatietechniek voor koelen, klimaatbeheersing, elektro- en watertechniek. Het familiebedrijf dat sinds 1973 actief is, heeft, met bemiddeling van Marktlink, een opvolger gevonden in André Hahn via een Management Buy In (MBI). André zal Ben Warmerdam gaan bijstaan in het dagelijks management van de organisatie als directeur.

Opvolgingsvraagstuk

Eval is ooit begonnen als een klein installatiebedrijf onder leiding van Ben en José Warmerdam. In 2002 hebben broer en zus Ben en Nathalie Warmerdam de onderneming overgenomen van hun ouders. Samen hebben ze het bedrijf ontwikkeld tot een onderneming die zeer bekend is in de sector en garant staat voor kwaliteit en vooral betrouwbaarheid. Nathalie heeft na 18 jaar besloten om een stap terug te doen. Hierdoor ontstond een opvolgingsvraagstuk om Nathalie op te volgen als directeur bij de onderneming. Na een zoekproces kwam Eval uit bij André Hahn die met zijn ervaring in verschillende management posities en als ondernemer de ideale MBI-kandidaat is voor Eval.

Nathalie Warmerdam: “Marktlink heeft de tijd genomen om ons als ondernemers en onze bedrijfscultuur te leren kennen. Mede daardoor voelt het team aan welke kandidaat zou passen. Het grote netwerk werkt daarbij zeker in het voordeel. We werden scherp gehouden en tegelijk ontzorgd. Al met al kijken we terug op een prettige en succesvolle samenwerking.”

Rol Marktlink

Jelle Rutgers, transactiebegeleider namens Marktlink: “Eval heeft als prachtig familiebedrijf een mooie positie ingenomen binnen de agrarische installatietechniek in voornamelijk de bollenstreek. Door het aantrekken van André als vervanger van Nathalie is de toekomst van Eval geborgen en kan Nathalie met een goed gevoel Eval achterlaten. Ben en André zien de volgende fase van het bedrijf positief tegemoet en zullen de onderneming verder professionaliseren en laten groeien. Al met al een mooie oplossing voor het opvolgingsvraagstuk van de onderneming.”

Filter