Klant

Aimsport, ruim 25 jaar geleden opgericht door het ondernemers echtpaar Rob en Caroline Tettero, bezit de exclusieve rechten voor de productie van- en handel in het hockeymerk Stag. In de voorbije kwart eeuw is Stag uitgegroeid tot een vooraanstaand leverancier van hockeykleding, hockeysticks en hockeyaccessoires. Via gespecialiseerde sportwinkels die klant zijn bij Aimsport worden ruim 70 hockeyverenigingen voorzien van Stag kleding. De producten van het merk staan bekend door hun goede prijs/kwaliteitverhouding en hun duurzaamheid.

Wens

Rob en Caroline Tettero zijn ruim 25 jaar in deze sector werkzaam geweest en vonden het tijd om het stokje over te dragen. Ze vonden in Bob-Jan Hillen de meest geschikte opvolger. De hockeywereld is voor Hillen geen onbekend terrein. Hij kwam in de jaren 80 van de vorige eeuw uit voor HC Amsterdam, speelde drie jaar in Jong Oranje en kwam elf keer uit voor Oranje. Na zijn studie bedrijfskunde werkte Bob-Jan achtereenvolgens voor IBM, AFC Ajax en Omnilabo.

Rol van Marktlink

Marktlink heeft de verkopers begeleid bij het gehele verkoopproces. Hieronder vielen onder andere opstellen van een informatiememorandum en een waardebepaling, het zoeken van geschikte kopers, het voeren van de onderhandelingen en het begeleiden van de juridische afronding.

Stag

Filter