Klant

Ton van Leeuwen Snijwerken B.V. is twintig jaar geleden opgericht door Ton van Leeuwen (44). De afgelopen twee decennia heeft hij het bedrijf uitgebouwd tot een innovatief, goedlopend en solide bedrijf, gespecialiseerd in het snijden, bewerken en construeren van metaal. De onderneming heeft een zeer loyaal klantenbestand, bestaande uit honderden afnemers. Binnen de onderneming zijn ongeveer vijftien mensen werkzaam.

Wens

Van Leeuwen was na twintig jaar toe aan een andere uitdaging en vroeg Marktlink een passende overnamekandidaat te zoeken. De continuïteit voor personeel, bedrijf en klant stond hierbij voorop.

Rol van Marktlink

Marktlink Fusies en Overnames B.V. heeft namens Ton van Leeuwen de transactie begeleid van de onderhandelingen tot en met overdracht bij de notaris. Jelmer Duijve van Marktlink: ‘Wij zien meer en meer ondernemers die net als Ton niet wachten totdat ze de pensioengerechtigde leeftijd hebben bereikt om hun bedrijf te verkopen. Ton heeft een prachtig bedrijf opgebouwd en kiest er nu voor om zijn passie te volgen waarbij de overname voor zijn bedrijf ook veel kansen biedt om zich binnen de groep verder te ontwikkelen.”

Filter