Klant

Seesing Personeel B.V. is in 2007 opgericht door Dennis Seesing in Lichtenvoorde. Het bedrijf profileert zich als de dienstverlener voor personeel in de Achterhoek en wil met haar expertise toonaangevend zijn in het bieden van flexibele HR-oplossingen. De overname stelt het bedrijf in staat verder te groeien en de organisatie naar een volgend niveau te tillen. De huidige eigenaren Dennis Seesing en Niek Bleumink blijven betrokken en deel uitmaken van de directie. Ook de naam Seesing Personeel, evenals de organisatie en vestiging in Lichtenvoorde, blijven gewoon bestaan.

Fides is in 2004 opgericht door Clemens van Lent in Doetinchem. Het is een landelijk opererende uitzendorganisatie, die gespecialiseerd is in het uitzenden van buitenlandse vakkrachten in de industriële en technische sector. Fides richt zich hierbij op organisaties in uiteenlopende branches en voert hierbij zelf de regie over werving en selectie op één van haar vestigingen in Nederland of Polen.

Rol van Marktlink

Marktlink Fusies en Overnames B.V. heeft namens Clemens van Lent de transactie begeleid, van de onderhandelingen tot en met overdracht bij de notaris.

Fides Uitzendgroep

Filter