Klant

De heren Witvoet en Imholz waren de oprichters, eigenaren en directeuren van Elmo ICT Solutions. ELMO ICT Solutions levert reeds 12 jaar planning- en registratieapplicaties voor mobiele telefoons waarmee de ambulant werkende zorgverlener op locatie de administratie kan bijwerken.

Wens

De thuiszorgmarkt heeft al enige jaren te maken met een flinke consolidatieslag. Deze veranderende markt was voor eigenaren Witvoet en Imholz aanleiding om op zoek te gaan naar een opvolger. De oprichters zien naast de enorme potentie voor de soft- en hardwareproducten die een verdere efficiency-verhoging in de markt mogelijk maken ook dat de markt te maken heeft met een consolidatieslag. Een belangrijke eis was dan ook dat de kopende partij bekend moest zijn met de thuiszorg en het begrip ‘mobility’ om het aanbod richting zorgbedrijven in de toekomst te kunnen garanderen.

Rol van Marktlink

Marktlink heeft het gehele verkooptraject begeleid. Het opstellen van een informatiememorandum en een waardebepaling, het zoeken van geschikte kopers, het voeren van de onderhandelingen, het opstellen van de contracten en het begeleiden van de juridische afronding.

Filter