Klant

Artie Riemen ontwerpt en produceert riemen en leren accessoires (onder andere tassen en portemonnees) die via indirecte kanalen verkocht worden aan de retail in heel Europa. Artie Riemen produceert een deel van het assortiment in eigen beheer in Nederland en een deel van het assortiment wordt ingekocht in Azië.

Artie Riemen is van oudsher gericht op de formele markt voor heren. De laatste jaren is op een succesvolle manier de focus verlegd naar de jeansmarkt en de markt voor vrouwen. Tijdens dit veranderingsproces zijn er ook producten aan het assortiment toegevoegd zoals leren tassen, portemonnees en jassen.

Wens

Tussen de twee eigenaren van het bedrijf (broers) was de afgelopen jaren een verschil van inzicht ontstaan over te volgen koers van het bedrijf. Na een samenwerking van 25 jaar is besloten om uit elkaar te gaan. Belangrijk was dat de broers op een nette wijze uit elkaar konden zonder dat dit ten koste zou gaan van het bedrijf.

Rol van Marktlink

Marktlink heeft de heer Ronald Kunst begeleid bij het aankoopproces, de financieringsaanvraag geschreven, de contracten opgesteld en de juridische afronding begeleid.

Filter