Klant

De heer Van Engelenhoven is eigenaar van Maxilia B.V., een groothandel in relatiegeschenken en promotieartikelen. Maxilia B.V. staat bekend om haar originele relatiegeschenken. De producten kunnen worden voorzien van een bedrijfslogo zodat een uniek relatiegeschenk wordt gecreëerd. De producten worden verkocht via vier verschillende websites met ieder een eigen specialisme. Het is bijvoorbeeld mogelijk om producten met spoed te laten leveren via snelrelatiegeschenken.nl of goedkope relatiegeschenken met een niet-goed-geld-terug-garantie te bestellen via goed-relatiegeschenk.nl.

Wens

In 2009 heeft Maxilia B.V. haar activiteiten uitgebreid met een website in duurzame relatiegeschenken. In dit kader heeft de heer Van Engelenhoven samen met de heer Florus Floor de onderneming Greengiving opgericht. In 2011 hebben beide aandeelhouders besloten uit elkaar te gaan. De heer Van Engelenhoven heeft Marktlink gevraagd hem te begeleiden bij de verkoop van zijn aandelenbelang.

Rol van Marktlink

Marktlink heeft een waardebepaling opgesteld van Greengiving B.V. Vervolgens heeft Marktlink de heer Van Engelenhoven ondersteuning geboden bij de onderhandelingen en begeleid bij het opstellen van de intentie- en koopovereenkomst. Tenslotte heeft Marktlink zorg gedragen voor de afronding van het verkoopproces.

Filter