Familiebedrijf gespecialiseerd in rundvleesverwerking en groothandelsactiviteiten zoekt nieuwe eigenaar die goed aansluit op huidige visie en die verdere internationale groei kan realiseren

Europa

Meer dan 5.000.000

P07313

Activiteiten

De onderneming is gespecialiseerd in het verwerken en vermarkten van hoogwaardige rundvleesproducten. Het familiebedrijf beschikt over een gevestigde naam en een goede reputatie in de Europese rundvleesmarkt. Op de eigen productielocatie in de regio Zuid-Holland worden runderkarkassen door vakbekwame slagers verwerkt tot hoogwaardige rundvleesproducten. Na verwerking worden de rundvleesproducten geleverd aan een groot aantal vaste klanten verspreid door heel Europa en daarbuiten.

Investeringsoverwegingen

  • Onderscheidend door constante hoge kwaliteit, compleet productaanbod, excellente service en betrouwbare levering.
  • Professionele organisatie met een goede internationale reputatie en sterke merknaam.
  • Efficiënt ingerichte organisatie door platte organisatiestructuur en flexibele schil van productiepersoneel.
  • De onderneming realiseert al geruime tijd solide en stabiele financiële resultaten.
  • Omzetspreiding over groot aantal vaste klanten resulteert in een lage klantafhankelijkheid.
  • Internationaal stijgende vraag naar hoogwaardige rundvleesproducten biedt mogelijkheden voor verdere internationale groei in nieuwe afzetmarkten.

Onderscheidend vermogen

Door scherpe prijzen, constante hoge kwaliteit, goede service en tijdige levering staat de onderneming bekend als betrouwbare totaalleverancier van een breed assortiment rundvleesproducten. Om de hoge kwaliteit van producten en dienstverlening te kunnen blijven borgen is er altijd volop geïnvesteerd in een moderne productielocatie, trainingen en opleidingen voor het personeel en in een breed productassortiment dat goed aansluit bij de wensen van de klant. Het kwaliteitssysteem voldoet aan internationale voedselveiligheidsstandaarden en is conform internationale keurmerken gecertificeerd.

Transactie rationale

Na ruim 30 jaar ondernemen willen de huidige eigenaren graag een stap terug doen en zodoende de onderneming overdragen aan een nieuwe eigenaar. Binnen de organisatie of de familie is geen opvolger aanwezig waardoor er nu wordt gezocht naar een externe koper die goed past bij de visie van de onderneming en die verdere internationale groei en ontwikkeling van de onderneming kan realiseren. De huidige eigenaren wensen de onderneming zorgvuldig over te dragen en zijn daarvoor voor een nader overeen te komen periode na transactie beschikbaar om zorg te dragen voor een goede overdracht.


Kerngegevens

financiële kerngegevens

Delen op:

Filter