Home > Businesses for sale

Bedrijfsprofielen

Bent u opzoek naar een bedrijf of wilt u uw bedrijf anoniem te koop zetten? Onze specialisten zetten graag hun kennis en ervaring in om samen met u de juiste opvolging of groeiambities te realiseren. Marktlink is uw overnamespecialist en beschikt over een database van meer dan 40.000 contacten aan (inter)nationaal kopers, verkopers en investeerders. Op deze pagina vindt u een uitgebreid aanbod aan bedrijven, die al actief op zoek zijn naar een geschikte koper middels verkoopprofielen. Ook vindt u hier aankoopprofielen van bedrijven die op zoek zijn naar investeringen en actief benaderd willen worden.

The Netherlands

The company has a strong brand name and is a well-known player in the market. The focus is on inspecting electrical installations in combination with general working equipment. The current owner seeks a strategic/financial player to help capture the growth opportunities he sees in the market.

Meer informatie

NederlandOver 5.000.000

Financials: 2021: Revenue € 50 million, EBITDA € 25 million 2022: Revenue € >100 million, EBITDA € >50 million Country of domicile: Description: The proposition regards a fast-growing crypto trading platform for retail investors. The Company is a leading Dutch crypto service provider, that makes crypto accessible to the masses. The turnover model currently consists […]

Meer informatie

Europa1.000.000 - 2.500.000

De onderneming bekleedt een sterke positie welke mede is mogelijk gemaakt door hun strategische ligging. De ambitie is er om samen met een strategische partner of MBI kandidaat verder te bouwen op de bestaande organisatie en klantenbestand in België, Nederland en daarbuiten.

Meer informatie

De onderneming heeft een actieve buy-and-buildstrategie. Het doel van acquisities is om specialistische kennis in huis te halen, het marktaandeel te vergroten en synergievoordelen te behalen. Inmiddels heeft de onderneming een robuuste groep van bedrijven gevormd die actief is over de breedte van de verpakkingsindustrie en elkaar goed weet te versterken door samenwerking op fronten als internationalisering, kennisdeling en commerciële kruisbestuiving.

Meer informatie