Ook in België blijft het aantal succesvolle bedrijfsovernames stijgen, waardoor onze vestiging in Antwerpen onlangs drie nieuwe talenten aantrok. Zo volgt het kantoor een trend die zich ook voordeed in Nederland, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Denemarken. Met het oog op verdere groei in heel Vlaanderen versterken we ons team in Antwerpen: de bezetting van het kantoor in de Uitbreidingsstraat verdubbelt zo van drie naar zes experts.

Eerder rondden onze experts nog overnameoperaties succesvol af met Consulta in Mechelen, Ledoux & Mortelmans in Antwerpen, G&D Energy in Tongeren en Technicel in Westerlo. Volgens managing partner Filip Mariën is er daarom nood aan versterking in de breedte: “We zijn er zeker van dat zich de komende tijd nog mooie opportuniteiten zullen aandienen voor ondernemers die hun bedrijf overlaten, of voor partijen die tot overnames willen overgaan. Daarbij willen we met ons Marktlink-team absoluut klaar staan met expertise en permanente begeleiding.”

Nieuwe aanwinsten

Het drietal experts is op jonge leeftijd al geen onbekende meer in de wereld van mergers & acquisitions. Dankzij hun gezamenlijke achtergrond in financiën, business management, verzekeringen, consultancy en commercieel bankieren krijgt het Antwerpse kantoor een stevige en betrouwbare kwaliteitsinjectie.

Joséphine Bourgeois

Een professionele bachelor in Internationaal Ondernemen deed haar honger naar een carrière in de zakenwereld enkel groeien. Achtereenvolgens behaalde ze daarna een Master in Business Administration en Corporate Finance en een Master in International Relations, beide aan de KU Leuven. Omdat Joséphine gepassioneerd is door de unieke combinatie van commerciële en financiële aspecten, past ze naadloos in de ondernemende cultuur bij Marktlink.

Olivier Smets

Olivier Smets komt uit een ondernemersfamilie en studeerde financiën en verzekeringswezen aan de UCLL. Als Erasmus-student deed hij zo in Parijs ervaring op in ‘gestion des entreprises’. Sindsdien groeide de expertise van Olivier, door zowel functies in financial services en business consultancy bij EY, waar hij zich ook verder verdiepte in enterprise risk management. Momenteel rondt hij zijn Master General Management af, naar aanleiding van aanvullende studies Handelsmanagement. Bij Marktlink zal Oliver als consultant aan de slag gaan.

Laurens Meeusen

Al tijdens het laatste jaar van zijn bachelor International Business Management trok Laurens naar Brighton, om er ervaring op te doen in de Britse zakenwereld. Dit deed zijn interesse in de sector nog meer groeien, waardoor hij een extra Master in Business Administration en Corporate Finance behaalde. Na zijn studies ging hij aan de slag bij KMPG als financieel auditor, waar hij de connectie met het ondernemerschap miste. Bij Martklink vindt Laurens deze link beslist terug, onder meer in de ondersteuning bij overname- of aankoopvraagstukken.

Joséphine Bourgeois, Olivier Smets en Laurens Meeusen zijn drie sterke overnamespecialisten voor ons kantoor in Antwerpen. Via deze uitbreiding blijft Marktlink een breed draagvlak creëren voor de overnamevraagstukken van bedrijven en ondernemers. Het garandeert ook de persoonlijke dienstverlening, diepgaande marktkennis en gedreven ondersteuning voor ondernemers in bedrijfsovernames en fusies.

Stel direct uw vraag!

Contact opnemen