Luttele maanden nadat het haar deuren in het Verenigd Koninkrijk opende, sluiten zich in een vliegende start twee nieuwe consultants aan bij het kantoor in Manchester. De nieuwe aanwinsten zijn Alex Wilson, voorheen werkzaam voor Deloitte Tax & Legal in Leeds, en Hari Griffith, die OnetoOne Corporate Finance in Chester verruilt voor Marktlink.

De aanstellingen zijn gedaan terwijl Marktlink in het Verenigd Koninkrijk middelen en mensen in stelling brengt, in voorbereiding op de verwachte vraag. Het nieuwe kantoor heeft de interesse gewekt van Britse en Europese ondernemingen en investeerders in een breed spectrum aan sectoren.

Alex is voor zijn nieuwe functie verhuisd naar Manchester en de alumnus van de University of York kijkt ernaar uit bij te dragen aan het uitbouwen van de aanwezigheid van Marktlink in het Verenigd Koninkrijk: “Dit is een geweldige kans mijn vaardigheden uit te breiden en de fusie- en overnamemarkt in het Verenigd Koninkrijk positief te beïnvloeden. Fusies en overnames vormen een fascinerend werkveld en het bijstaan van ondernemers gedurende het proces levert een zinvolle bijdrage aan hun levensdoelen en hun bedrijven.”

Hari heeft in de hele corporate-financesector ervaring opgedaan, waaronder het adviseren van aandeelhouders over het verkopen en aankopen van ondernemingen, het arrangeren van financiering en het opstellen van prognoses. Hij startte zijn carrière bij Charlesworth Accountants, waar hij zijn accountantspapieren (ACCA) behaalde en werkte in de velden belastingen en controle. Hij reageert: “Ik ben opgetogen deel te gaan uitmaken van zo’n geweldig internationaal team. Manchester is een broedplaats voor innovatieve mkb-ondernemingen die echt kunnen profiteren van deskundig fusie- en overnameadvies en ik kan niet wachten ertegenaan te gaan.”

Marktlink’s programma voor duurzame groei wordt ondersteund door persoonlijke aanbevelingen, sterke zakelijke relaties en gedetailleerde kennis van plaatselijke bedrijfscultuur en verwachtingen. De snelstgroeiende onafhankelijke fusie- en overnameadviseur in Europa werkt inmiddels met een netwerk van negen kantoren in vijf landen. Pal na de uitbreiding naar Duitsland en Scandinavië is Marktlink’s nieuwe kantoor in Manchester de volgende mijlpaal in het voornemen om in 2025 actief te zijn in tien Europese landen.

De Britse Managing Partner Jonathon Parkinson is enthousiast over de toevoegingen aan zijn team: “We zijn vastbesloten een onafhankelijke fusie- en overnamedienst van hoge kwaliteit op te bouwen, die het advies en de begeleiding van Marktlink direct op de Britse markt brengt. Alex en Hari zijn kandidaten van een buitengewoon kaliber, met geweldige financiële en professionele kennis en kunde. Ze brengen extra verdieping in de kennis van het fusie- en overnameproces en het is een waar genoegen ze welkom te heten in het team.”

Alex Wilson en Hari Griffith zijn de nieuwste toevoegingen aan een internationaal netwerk van meer dan 120 fusie- en overnamespecialisten die kopers en verkopers in het mkb-plus-segment bedienen. De vestiging in het Verenigd Koninkrijk profiteert van de sterke Europese aanwezigheid van Marktlink, die zorgt voor een concurrerend startpunt voor Britse klanten, en is al begonnen met het adviseren van Europese ondernemingen en investeerders die Britse overnames ambiëren.

Stel direct uw vraag!